Se acordă subvenții pentru încălzire

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primăria Lugoj anunță că se pot depune dosarele  pentru acordarea subvențiilor pentru încălzire în perioada 1 noiembrie- 31 martie. Documentele trebuie depuse până în data de 20 noiembrie 2019 pentru a beneficia de ajutoare pe toată această perioadă. Pentru gazele naturale subvențiile acordate lunar variază între 20 de lei și 262 de lei,în funcție de venitul net lunar pe membru de familie. Pentru energie electrică subvenția se încadrează între 20 de lei și 240 de lei, iar pentru lemne este între 20 de lei și 54 de lei. Cel mai mic venit pe membru de familie pentru care se acordă subvenții este de 155 de lei, iar cel mai mare variază între 540,1 și 750 de lei.

 “Începând cu data de 21 octombrie, persoanele care se încadrează în prevederile legale privind acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinței pe perioada sezonului rece 2019-2020 pot depune cererile la Direcția de Asistență Socială Comunitară Lugoj camera 13. Pentru a beneficia de subvenția la încălzire a locuinței  pe tot sezonul rece, solicitanții trebuie să depună cererile până în data de 20 noiembrie”, a declarat Angelica Rus, purtător de cuvânt la Primăria Lugoj.  

Dosarul cu actele necesare pentru subvenția la încălzire trebuie să cuprindă acte doveditoare privind componența familiei, acte doveditoare privind veniturile realizate de membrii familiei și acte doveditoare privind situația locativă.

Alina DAMIAN

Despre admin 6630 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.