Săptămâna spânzuraților

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Criminalul Marcel Ionel Lepa s-a sinucis în Penitenciar

Marcel Ionel Lepa, lugojeanul care l-a omorât pe polițistul din Recaș, s-a sinucis în închisoare. Luni dimineața, 10 iunie 2019, Marcel Ionel Lepa a fost descoperit spânzurat, în celula sa de la Penitenciarul Popa Șapcă, din Timișoara. Acesta era singur în celulă și a fost descoperit de agenții care asigurau paza. La fața locului a ajuns și un echipaj medical, care însă nu a reușit să-l resusciteze.

Luni, Marcel Ionel Lepa trebuia să ajungă la Curtea de Apel Timișoara, unde trebuia să se judece contestația sa la decizia Tribunalului Timiș de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce l-a împușcat pe polițistul din Recaș. Marcel Ionel Lepa era cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj (în varianta omorului calificat comis asupra unui poliţist aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu), nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, aflate în concurs real și în stare de recidivă postcondamnatorie.

(A. P.)

Un fost polițist a fost găsit spânzurat în locuința sa din Lugoj

Un bărbat din Lugoj a fost găsit marți, 11 iunie 2019, spânzurat în locuința sa. Echipajele de intervenție au fost solicitate să intervină pe strada Corneliu Coposu, la apartamentul în care bărbatul și-a pus capăt zilelor cu ajutorul unui cablu electric. Vecinii spun că bărbatul ar fi fost descoperit de soția sa care se întorcea de la cum-părături.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de Ambulanță și unul SMURD, un echipaj de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Lugoj. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului, astfel că l-au declarat decedat. Se pare că bărbatul era un fost polițist. Oamenii legii ajutați de un criminalist au demarat cercetările specifice pentru a stabili care au fost motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest.

(A.P.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.