S-au trezit cu o maşină lângă pat, după ce un tânăr a trecut cu ea direct prin acoperişul casei

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Incidentul incredibil s-a produs pe o stradă din orașul Eureka, lângă St. Louis. Accidentul a avut loc în jurul orei 1:30, când doi adolescenți se îndreptau spre casă, după o petrecere. Se pare că şoferul a pierdut controlul mașinii.

După ce a ieșit de pe partea carosabilă, vehiculul a urcat pe o rampă, s-a rostogolit pe un terasament și a fost proiectat apoi peste un gard, trimiţându-l direct în acoperișul unei case. Maşina a ajuns să cadă la câţiva metri de patul în care dormeau doi adulți, copiii dormeau la parter. Șoferul și pasagerul au coborât apoi din mașină și au ieșit nevătămaţi chiar prin dormitorul principal și apoi pe ușa din față.

În mod uimitor, nimeni nu a fost rănit, nici cei din mașină, nici cei aflaţi în casă, conform Daily Mail. Locuitorii și proprietarii mașinii care nu au fost încă identificați spun că vor lăsa companiile lor de asigurări să vadă cum să facă față cât mai bine pagubelor rezultate. De asemenea, cei care se aflau în casă spun că sunt recunoscători pentru că familia lor este în siguranță.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.