S-a îndrăgostit de un bărbat căsătorit și se iubește acum și cu soția lui

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O mamă singură s-a întâlnit cu un bărbat căsătorit care pretindea că este despărţit, iar acum dezvăluie că locuieşte cu el, cu soţia sa şi cu cei cinci copii ai lor.

Monica Sandoval, 34 de ani, are acum o relaţie poliamoroasă cu Gilbert, de 35 de ani, ambii din New York, şi Giselle Gomez, 30 de ani. Cei trei trăiesc fericiţi împreună, cu cei cinci copii ai lor – Jayvon, 14, Anna, 13 , Jacob, 12, Max, şase şi Leon, patru – în Connecticut.

Ambele femei au dormitoare separate, dar Gilbert poate alege să doarmă oriunde doreşte. Ei susţin că situaţia bizară este secretul fericirii de lungă durată. Gilbert a cunoscut-o pe Monica printr-un site de matrimoniale.

El i-a spus că este căsătorit, dar a minţit-o că s-a despărţit de soţia sa, atunci când a dus-o la un restaurant, la prima lor întâlnire. Monica a căzut instantaneu în mrejele lui Gilbert, care mai târziu a recunoscut că era încă căsătorit cu Giselle, mama celor trei copii ai săi, inclusiv a unui un nou-născut.

A fost şocată, dar era deja îndrăgostită de Gilbert şi, în cele din urmă, acesta i-a prezentat-o pe Monica soţiei sale, care acceptase că soţul ei vedea pe cineva nou.  Apoi a anunţat vestea bombă că Monica a rămas însărcinată cu copilul lui Gilbert. Trio-ul formează acum o relaţie poliamoroasă, despre care ei spun că îi împlineşte.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.