S-a deschis Băcănia Lugojeană, primul magazin cu produse tradiționale, direct de la producători

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Lugojenii au, începând de luni, o ofertă bogată de produse tradiționale, fabricate de mici producători locali, din zona de vest a țării. Pe rafturile magazinului se găsesc produse din carne, făinoase, lactate, dulceţuri, murături, zacuscă etc.

Băcănia Lugojeană se află pe str. Nicolae Bălcescu nr.9, în Centrul Comercial Luca.

„Avem aproape 400 de sortimente de produse în magazin. Peste 80 la sută dintre ele sunt produse tradiţionale, fabricate de mici producători, care respectă vechile reţete şi nu folosesc conservanţi. Am ales aceşti producători pentru că noi vrem să vindem conţinut de calitate, nu să vindem etichete. Avem produse la care etichetele poate nu arată extraordinar, însă sunt foarte gustoase şi sănătoase”,

spune Diana Fedeleş, administratorul magazinului.

În Băcănia Lugojeană puteţi să găsiţi carne şi mezeluri de la Recaş, pâine şi produse de panificaţie de la Chizătău, lapte şi lactate de la Bucovăţ şi aşa mai departe.

„Cei mai mulţi producători sunt din vestul ţării. Am adus produse din alte părţi, doar acolo unde nu am găsit, momentan, gama respectivă la noi în zonă. Avem carne şi mezeluri de la Recaş, de la producătorul care refuză să folosească aditivi şi alte chimicale în mezeluri şi face totul doar din carne, inclusiv crenvurştii şi parizerul sunt doar din carne. Avem iaurturi şi brânzeturi extraordinare de la Sârbova, miere de la Boteni, de la cel mai cunoscut apicultor din vestul ţării, care are toate produsele atestate tradiţional, la fel ca şi cel de la Bocşa, care ne-a dat dulceţuri, zacuscă şi diferite salate de ciuperci, tot salate de ghebe şi conserve avem de la Scăiuş. Pe scurt, am încercat să-i aducem la Lugoj pe cei mai cunoscuţi şi serioşi producători tradiţionali, pe care îi găsiţi doar la târgurile specifice”,

mai spune Diana Fedeleş.

Administratorul Băcăniei Lugojene spune că, în fiecare săptămână, vor exista promoţii mari, atât la produsele de bază cât şi la delicatesuri.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.