Expoziție de pictură a artistului elvețian Otto Anton Forster, la Galeria Calpe

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Vernisajul unei expoziții definite de organizatori a fi „neobișnuită”, Exhibition II, a artistului elvețian Otto Anton Forster, va avea loc, miercuri, 18.08.2021, de la ora 18.00, la Galeria Calpe, Strada Hector, Nr. 1, Bastion Theresia, din Timișoara.

Cu o activitate semnificativă în organizații ale căror scop este salvarea animalelor, dar și cu un istoric interesant în domeniul afacerilor internaționale, acum Otto Anton Forster a ales acum mai bine de 15 ani să trăiască în vestul România.

Încă de atunci s-a implicat activ în proiecte pentru salvarea animalelor, iar mai apoi după ce a ieșit la pensie, și-a dedicat toată atenția acestor activități, dar și studiului artelor frumoase, la Facultatea de Arte a Universității de Vest din Timișoara.

În cadrul acestei expoziții vor fi prezentate o serie de picturi, realizate prin tehnici diferite și care abordează teme diverse, în ultimii 10 ani ai artistului.

Reprezentanți ai autorităților publice, dar și oameni de afaceri vor fi prezenți la eveniment, unde se vor dezbate și teme despre salvarea animalelor și despre cum se adaptează străinii care iau decizia să locuiască în România.

 

 

 

 

Despre admin 6347 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.