S-a aflat cine este asistenta medicală în combinezon transparent și lenjerie intimă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Presa rusă a reuşit să o identifice pe asistenta medicală, fotografia căreia a făcut înconjurul lumii, după ce a fost surprinsă în timp ce îngrijeşte bolnavii de COVID-19 în costum de protecţie transparent, îmbrăcat deasupra lenjeriei intime.

Este vorba despre Nadejda Jukova, o tânără de 23 de ani, necăsătorită, care şi-a făcut studiile în medicină la Universitatea din regiunea Reazan, Federaţia Rusă. Pe lângă faptul că asistenta medicală a fost încurajată pentru gestul său de internauţi din întreaga lume, şi guvernatorul regiunii Tula, Alexei Diumin, a contactat-o şi şi-a anunţat sprijinul, mulţumindu-i pentru activitatea ei, dar şi a tuturor medicilor.

„Este o angajată bună, profesionistă. Oferă asistenţă medicală la un nivel destul de înalt”, a declarat Ana Savişeva, medicul şef al spitalului de boli infecţioase unde activează tânăra devenită vedetă în presa internaţională.

Fostul campion mondial la box Nikolai Valuev, actual deputat în Duma de Stat a Federaţiei Ruse, la fel a declarat că este de partea asistentei medicale. Valuev consideră că tânăra nu trebuie sancţionată, mai ales pentru că „a trezit la pacienţi dorinţa de a trăi”.

Nu de aceeaşi părere a fost şi Ministerul regional al Sănătăţii, care a atenţionat asistenta medicală că autorităţile nu tolerează asemenea atitudine. În cele din urmă, ea s-a ales doar cu o avertizare disciplinară.

Citește și:
O domnișoară asistentă, în combinezon transparent și lenjerie intimă neagră

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.