Rupt de beat, a vrut să sară de pe pod pentru că nu a primit de băut

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un bărbat din Lugoj vrut să se dea în spectacol luni seara, în jurul orelor 20, anunțând orășenii care se aflau la plimbare în zona pasarelei Leucuța că vrea să sară în apă, de pe unul dintre picioarele podului pietonal.

Văzând că bărbatul, aflat în stare de ebrietate, se pregătește să sară de la o înălțime ce i-ar fi putut cauza răni grave sau chiar moartea, mai ales că era rupt de beat, mai mulți tineri din zonă au sărit să-l oprească.

Din fericire, tinerii cu spirit civic au ajuns la timp la bărbat, reușind să îl determine să nu mai sară în apă. Între timp, alți trecători au sunat la 112, la fața locului deplasându-se mai multe echipaje de poliție și pompieri, dar și ambulanțe. Harababura totală a îngrijorat întreg cartierul Cotu Mic, oamenii crezând că s-a petrecut o nenorocire.

„Este vorba despre o persoană de sex masculin care a anunțat că își dorește să sară în apă. Câțiva tineri aflați pe pod l-au oprit pe acesta din a sări în apă. Bărbatul se afla în stare de ebrietate”,

au anunțat pentru Lugojeanul.ro pompierii. Din fericire, totul s-a încheiat cu bine pentru lugojeanul dornic să facă baie în Timiș. Acesta se va alege cel mai probabil cu o amendă pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

(A. P.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.