Romanian International Dance Cup , Campionatul European De Dans Sportiv 2018

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Proiect cultural-artistic si sportiv de afirmare si promovare a tinerelor talente in domeniul dansului sportiv, in colaborare cu institutii publice, acesta fiind relevant pentru nevoile comunitatii locale pentru: cresterea gradului de cultura; cresterea nivelului de informare si implicare a tinerilor in cultura,arta,sport; dezvoltarea ariei activitatilor impotriva sedentarismului si petrecerii timpului liber ; formarea publicului timisorean spre arta,cultura si sport; sprijinirea tinerelor talente; promovarea valorilor locale si nationale , intr-un program international;
Evenimentul este unul important pentru FRDS , acesta promovand dansul sportiv romanesc(care in ultima perioada,a luat o mare amploare,Romania,obtinand in ultimii 5 ani nenumarate titluri europene si mondiale).Este practic inca un motiv de a demostra lumii ca o tara mica ca Romania poate avea nume mari in domeniul artistic,cultural,sportiv.
Ne declaram extrem de multumiti ca orasului nostru , Timisoara , i s-a dat de catre FRDS aceasta oportunitate de a organiza o competitie de o asemenea valoare si importanta nationala si internationala .Totodata prin acest eveniment de talie mondiala , am putea spune ca promovam TIMISOARA ,CAPITALA CULTURALA EUROPEANA.

Evenimentul fiind unul pe plan international , se adreseaza sportivilor-artistilor romani , cat si celor din afara tarii,din tarile Europei ,dar si de pe alte continente, numar estimat de sportivi de 2000. Din anii precedenti, putem fi mandrii ca evenimentul nostru a atins cel mai mare coeficient de punctaj pentru un concurs de nivel WDSF International Open , fiind cel mai important concurs international din Romania .

Numarul oficialilor Federatiei Romane de dans sportiv este de 40( oficiali ai FRDS (arbitrii, presedinte FRDS, Observator federal ,director concurs),reprezentantii ai WORLD DANCE SPORT FEDERATION ,brigada de arbitrii internationala , compusa de jurati din minim 25 tari .
Efect mediatic de mare amploare, adresandu-se publicului de toate varstele cu preferinte sportive si cultural-artistice.

In contextul desfasurarii la Timisoara a Campionatului European de dans sportiv  Tineret Standard si al Romanian International Dance Cup, Clubul de dans SPORTIM DANCE, din Timisoara, prin presedintele sau Emanuel Jebeleanu are deosebita placere de a va invita sa participati la Galele Finale, Sambata, 09.06.2018 , la sala Constantin Jude incepand cu ora 19:00.

Evenimentul se desfășoară sub egida Ministerului Tineretului și Sportului , Federatiei Romane de dans sportiv și in parteneriat cu Consiliul Județean Timis , Primăria Municipiului Timisoara , Direcția Județeana pentru Tineret și Sport , cât și Inspectoratul Scolar Județean Timis .

Pentru ca ne dorim sa promovam sportul și pentru ca dorim sa le oferim tuturor copiilor și tinerilor din Timisoara șansa de a lua parte la un spectacol de o asemenea amploare , cât și pentru faptul ca perechea noastră, Sebastian Alin Zicoane Heler & Anca Copos, Campioni naționali ai României, reprezentanți ai țării la acest Campionat European , cu șanse mari in obținerea titlului, invitam GRATUIT TOȚI COPII ȘI TINERII LA ACEST REGAL DE DANS SPORTIV .

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.