Festivalul Berii și un super concert Andra, la Shopping City Timișoara în acest weekend

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Timișoara, 6 iunie – Una dintre cele mai bune voci ale României, Andra, se întoarce la Shopping City Timișoara. La doi ani de când artista a susținut un super recital la deschiderea centrului comercial, Andra va fi, din nou, pe scenă pentru timișoreni.

Concertul va avea loc în cadrul tradiționalului festival al berii Timișoreana, care sărbătorește istoria licorii de pe malul Begăi, ce anul acesta împlinește 300 de ani de la primul cep. Timp de 3 zile, de vineri și până duminică, festivalul le aduce timișorenilor mese pline cu bunătățuri tradiționale, mici, bere, dar și parcuri și locuri de joacă pentru copii.

Și, pentru că un festin culinar se împletește perfect cu voia bună și dansul, pe scena ce va fi amplasată în parcarea Shopping City Timișoara vor urca seară de seară artiștii iubiți ai regiunii și nu numai, în frunte cu Andra și Lidia Buble.

Distracția începe în fiecare zi de la orele 17:00, iarprogramulconcerteloresteurmătorul:

Vineri, 8 IUNIE, începând cu ora 19:00

  • Teodor Pavel
  • Carmen Ienci și trupa
  • Nineka

Sâmbătă, 9 IUNIE, începând cu ora 19:00

  • Alina și Dani Stancu, plus trupa
  • Bambi
  • Andra

Duminică, 10 IUNIE, începând cu ora 19:00

  • Jull
  • Lucian Drăgan și Alexandra, plus trupa
  • Lidia Buble

Mai multeinformațiidespre festival pot fi descoperite pe site-ul Shopping City Timișoara, precum și pe pagina de Facebook.

Shopping City Timisoara, cel mai mare și mai modern centru comercial din vestul țării, situat pe strada Şagului nr. 100, deține o suprafaţă închiriabilă de 72.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 2.700 de locuri de parcare. 

Acesta găzduiește branduri de prestigiu internațional precum Zara, Bershka, Stradivarius, Stradivarius Man, Pull&Bear, H&M, Peek & Cloppenburg, Reserved, Cropp, House, Sinsay, C&A, New Yorker, Koton, LC Waikiki, CCC, Orsay, Motivi, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Adidas, Pandora, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Pupa, Tom Tailor, Colins, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național.

Carrefour a deschis în noul mall din Timişoara primul şi singurul hypermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp. 

În plus, timișorenii au acces la cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din afara Capitalei, cu 13 săli dotate cu cele mai noi tehnologii 3D, precum și conceptele revoluționare IMAX și 4DX. Centrul comercial cuprinde zone generoase de petrecere a timpului liber, cafenele, o sală de fitness ultramodernă, dotată cu piscină semi olimpică, alături de zone de bowling, billiard, casino și un food-court foarte generos cu restaurante pentru toate gusturile.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.