Retro Fest-Șura, de la Dumbrava, cu mașini de epocă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Muzeul Auto Banat, împreună cu Retromobil Timiș și Restaurantul Șura de la Dumbrava vă invită la ediția a treia a Retro Fest, care va avea loc sâmbătă, 10 iunie, de la ora 13, în comuna Dumbrava, nr. 174, jud. Timiș. Șura este o gospodărie veche, tradițională, conservată și renovată. Corpul de clădire cel mai impresionant este Șura, construită din lemn, care funcționează sub formă de restaurant, și care se încadrează perfect în cadrul tradițional.

Locația dispune de o curte generoasă, amenajată cu pavilioane, locuri de relaxare și servit masa. Este un loc potrivit atât pentru adulți, cât și pentru copii. La Șura va avea loc o expoziție cu mașini retro, la care vor participa mai mulți colecționari din țară. Fiecare își va expune propria mașină și va oferi detalii despre ea, pentru cei pasionați.

„Ne bucurăm să îi avem alături de noi pe partenerii de la Fatum Grup, care vor face o demonstrație a tehnicilor de prim ajutor. Se va alătura și Atelierul cu lavandă ZIZI care va participa la Retro Fest cu o gamă variată de produse realizate din flori de lavandă.

Echipa restaurantului Șura va asigura un meniu delicios, cu preparate gătite din produse locale, bio și proaspete.

În locație există în permanentă deschis un atelier de pictură pe obiecte ceramice, susținut de Șura în colaborare cu Lutelier. Copiii și adulții pot experimenta activități artistice și creative prin pictarea obiectelor ceramice realizate de către echipa Lutelier.

Cei interesați de o plimbare retro, cu mașini vechi, sunt rugați să contacteze Muzeul Auto Banat sau telefonic, pe whatsapp 0743.320.420. Atmosfera va fi întreținută de DJs Sound Team, care va asigura muzica și buna dispoziție! Intrarea este liberă!”,

au transmis organizatorii.

     Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.