Reţeta săptămânii / Salată de rucola și cartofi

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ingrediente: (2 porții): 10 cartofi mici, 2 cepe roșii, frunze de rucola, oțet de mere, ulei, zahăr, sare, piper.

Preparare: Se fierb cartofii în coajă. Se decojesc câtă vreme sunt încă fierbinți și se pun pe un platou. Cepele se curăță și se taie rondele. Se adaugă apoi peste cartofi, împreună cu frunzele de rucola. Se prepară un sos din 50 mililitri de oțet de mere, două lingurițe de zahăr, sare și ulei. Se stropște totul cu sosul preparat și se presară cu piper.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.