Reţeta săptămânii / Mușchiuleț de porc

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Ingrediente: (4 porții): 100 g alune, 100 ml vin roșu, 2 bucăți mușchiuleț de porc, 3 mere, ulei, sare, piper.

Preparare: Se ung cu ulei mușchiuleții de porc și se presară cu sare și piper. Se pun în tava unsă cu ulei. Se decojesc merele, se scot sâmburii și se pun în tavă lângă mușchiuleți. Se toarnă vinul și se bagă tava în cuptorul bine încins. După 30 minute se scot merele, iar mușciuleții se mai coc încă 60 minute. Se macină apoi alunele în mașina de tocat carne. Se pun merele și alunele măcinate în blender. Se pasează totul, obținându-se sosul pentru friptură. Se feliază mușchiulețul copt și se servește cu sosul de alune.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.