Urmărește-ne pe Telegram și Google News
Ingrediente: (4 porții): 100 g alune, 100 ml vin roșu, 2 bucăți mușchiuleț de porc, 3 mere, ulei, sare, piper.
Preparare: Se ung cu ulei mușchiuleții de porc și se presară cu sare și piper. Se pun în tava unsă cu ulei. Se decojesc merele, se scot sâmburii și se pun în tavă lângă mușchiuleți. Se toarnă vinul și se bagă tava în cuptorul bine încins. După 30 minute se scot merele, iar mușciuleții se mai coc încă 60 minute. Se macină apoi alunele în mașina de tocat carne. Se pun merele și alunele măcinate în blender. Se pasează totul, obținându-se sosul pentru friptură. Se feliază mușchiulețul copt și se servește cu sosul de alune.
Descoperă mai multe la Actualitatea Online
Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.
Lasă un răspuns