Reţeta săptămânii / Miel la tavă cu legume aromate

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Ingrediente: (4 porții): 8 cartofi noi mici, 2 linguri ulei de măsline, 150 ml vin alb, 2 lingurițe rozmarin,, 8 bucăți spată de miel cu coaste, 400 g dovleac, 1 ceapă roșie, 1 lămâie, 8 crenguțe de rozmarin, 16 căței de usturoi, 250 g roșii cherry, piper.

Preparare: Se ung cartofii cu ulei, se pun în tavăși se coc 30 de minute. Se amestecă rozmarinul tocat cu 2 lingurițe de ulei, se unge cu ele carnea și se pune în tavă. Se amestecă cubulețele de dovleac și ceapa felii cu uleiul rămas. Se răspândesc feliile de lămâie, crenguţele de rozmarin și cățeii de usturoi printre celelalte ingrediente, se adaugă roșiile și se stropește totul cu vin. Se condimentează cu piper, se pune din nou la cuptor și se mai coace 30 de minute, până când legumele sunt moi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.