Reţeta săptămânii / Miel din brânză și vanilie

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Ingrediente: (2 bucăți): 100 g unt, 175 g zahăr, 1 lingură zahăr vanilat, 4 ouă, 250 g făină, 1 pachețel praf de budincă cu vanilie, 1 pachețel praf de copt, 125 ml lapte, 1 pachețel brânză de vaci (=250 g), unsoare și pesmet pentru formele de miel, zahăr pudră.

Preparare: Untul, zahărul și zahărul vanilat se bat până rezultă o spumă. Se încorporează ouăle. Se cerne făină, praf de budincă și praf de copt și se amestecă cu lapte și brânză. Aluatul se toarnă în forme de miel unse, în care s-a presărat pesmet (volume de câte cca 1 litru) și se coace până se rumenește în cuptorul preîncălzit la 180 °C timp de cca 50-60 de minute. Mieii se desprind cu grijă din tavă și se lasă la răcit pe un grătar pentru prăjituri.

1 comentariu

  1. 2012 = 2021 ???
    Senzational!!! Cred ca Nostradamus era putin bolnavior si a incurcat 2012 cu 2021. Pare ca e destul de astfel. Poate ca citea sau scria in oglinda?
    Rusia face ca un cerc cantabric in Ucraina de la originile lor scitice si sarmat si o epurare a ucrainenilor si crearea tampului Armada. Sunt precum colosii de lut in cap din vechime cum era Titanu, Otanu, Itanu, Botanu sau Putanu. Se pare ca toate imperiile au cam aceeasi istorie aproape identica ca o paralelistica cronologica. Si acum ar incepe prin Estonia/estoria sau ostrogoths.
    Nici cosmosul nu e prea posibil de navigat si planeta se va scufunda in furtuna exploziei galaxiilor si stelelor gigantice enorme care se gasesc in univers. Nici Statia Spatiala internationala nu poate naviga pana la planeta Moarte din cauza gheturilor si nici plantele nu prea cresc fara lumina soarelui si a lunii si a campului magnetic. Amin.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.