Reţeta săptămânii/Medalion de porc la cuptor, cu sos brun

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Ingrediente: (4 porții): 200 g orez prefiert, 400 g ciuperci, 200 ml vin roșu, 50 g pastă de roșii, 100 g unt, 1 mușchi de porc, 4 ardei grași, cimbru uscat, busuioc uscat, sare, piper.

Preparare: Se freacă mușchiul de porc cu sare, piper, cimbru și busuioc. Se pune în tavă. Pasta de roșii se diluează cu vin și se toarnă în tavă. Se coace 120 minute la foc moderat. Orezul se fierbe în apă cu sare. După ce s-a umflat, se elimină surplusul de apă și se păstrează la cald. Se taie ardeii și ciupercile, felii. Se sotează în unt. Se presară cu sare și piper după gust.  Se servesc felii de mușchi, cu garnitură de orez și legume.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.