Reţeta săptămânii / Mămăliguță cu cârnați

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ingrediente (2 porții): 200 grame mălai, 400 grame cârnați proaspeți, 400 grame ciuperci, 50 grame unt, ulei, sare, piper.
Preparare: Se pune la fiert ½ l apă cu sare. Când clocotește se pune mălaiul, în ploaie și se amestecă energic, pentru a nu se forma cocoloașe. Se fierbe 20 minute pe foc moderat, amestecându-se frecvent. Ciupercile se taie felii și se prăjesc în unt încins. Se presară cu sare și piper și se iau de pe foc. Cârnații se prăjesc pe foc mic, pentru a nu se crăpa. Se scoate mămăliga fierbinte pe un platou, se pun cârnații prăjiți și peste toate se pun ciupercile sotate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.