Reţeta săptămânii [1250]

Ingrediente (32 bucăți): 2 cutii praline, 250 g făină, 50 g cacao, 1 praf sare, 1 linguriță praf de copt, 200 g unt, 150 g zahăr pudră, 150 g zahăr vanilat, 8 g, 1 ou.

Preparare:  Se amestecă făina, cacao, sarea și praful de copt. Bateți untul, zahărul pudră, zahărul vanilat și oul până obțineți o spumă și frământați cu amestecul de făină pentru a forma un aluat omogen. Înfășurați aluatul în hârtie de copt și lăsați-l la congelat 30 de minute. Îndepărtați hârtia de copt și porționați în 32 de bucăți pe o suprafață de lucru pudrată cu făină. Modelați aluatul în biluțe, puneți-le pe două foi de copt tapetate cu hârtie de copt și coaceți 10-12 minute. Apăsați o pralină pe fiecare dintre fursecurile calde și lăsați-le să se răcească. Decorați cu perle de zahăr dacă doriți. Poftă bună!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.