Primăria Făget ajută locuitorii orașului să-și pună panouri fotovoltaice

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Locuitorii orașului Făget, care vor să-și monteze panouri fotovoltaice subvenționate de stat, pot să solicite ajutor la primărie pentru întocmirea dosarului de finanțare. 

Primăria Făget pune la dispoziția locuitorilor consultanță și consiliere gratuită pentru accesarea fondurilor de stat pentru panouri fotovoltaice. Sesiunea de aplicare se deschide în 20 decembrie. „Pentru depunerea cererii de finanțare, trebuie pregătite următoarele documente:

♦ CI solicitant l CI coproprietari (daca este cazul)

♦ Extras de carte funciară actualizat pentru imobilul unde se implementează proiectul. Acest extras poate fi eliberat online sau direct de la Oficiul pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară

♦ Factura energie electrică l Certificat fiscal eliberat de primarie pentru gospodăria unde se vor amplasa panourile fotovoltaice l Certificat Fiscal eliberat de ANAF.

Înscrierea solicitantului se face la unul dintre instalatorii validaţi care au încheiat contract de participare cu Autoritatea, în limita fondurilor alocate regiunii în care se află imobilul pe care se implementează proiectul. Instalatorul validat care a încheiat contractul de participare efectuează înscrierea solicitantului cu condiţia depunerii de către acesta a tuturor documentelor prevăzute în ghid.

Înscrierea solicitantului în cadrul programului constă în  identificarea solicitantului şi analiza conformităţii documentelor prezentate cu condiţiile impuse prin ghid; Lista finală a instalatorilor validați se va publica după 16 decembrie 2021, transmite Primăria Făget. Pentru detalii suplimentare făgețenii pot apela numărul de telefon: 0728.642.466.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.