Razie, în zona Făgetului! Peste 100 de amenzi aplicate

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Polițiștii Orașului Făget și cei ai Secției 10 Rurale Făget, împreună cu jandarmi, lucrători din cadrul Registrului Auto Român și reprezentanți ai ITM Timiș și ai Gărzii Forestiere, au desfășurat vineri, 11 noiembrie, o acțiune cu efective mărite în vederea îmbunătățirii climatului de siguranță civică, creșterii vizibilității elementului polițienesc și diminuării riscului rutier, precum și pentru prevenirea activităților infracționale. În cadrul acțiunii au fost legitimate 300 de persoane, au fost controlate 206 de autovehicule și au fost efectuate 53 de testări cu etilotestul și 4 testări cu aparatul drugtest.

„Au fost controlați 6 agenți de pază și au fost verificați 11 operatori economici, fiind lăsate 6 invitații de către reprezentanții ITM Timiș. Totodată, au fost verificate 28 de microferme și verificați 8 comercianți ambulanți pe DN 68A Coșava-Coșevița. În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 114 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 32.650 de lei, din care 91 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, conform OUG 195/2002R, privind circulația pe drumurile publice”,

au anunțat reprezentanții IPJ Timiș. De asemenea, polițiștii au reținut două permise de conducere, au retras opt certificate de înmatriculare și au constatat o infracțiune la regimul rutier (conducereea unui autovehicul sub influența alcoolului). (P. M.)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.