Razie de amploare la Făget. Polițiștii, inspectorii ITM și OPC au aplicat amenzi de 80.000 lei

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Acțiune de amploare a polițiștilor timișeni, alături de cei de la ITM și OPC, pe toată raza orașului Făget. Oamenii legii au verificat atât șoferii aflați în trafic, cât și societățile comerciale de pe raza localității. Amenzile date numai de polițiști depășesc 80.000 lei.

Polițiștii, inspectorii ITM, dar și cei de la OPC au acționat vineri, între 9 și 13, pe toată raza orașului Făget. Au avut în vedere atât șoferii și pietonii, cât și societățile comerciale din localitate. Polițiștii au amplasat șase filtre și au verificat 166 de autovehicule. De asemenea, oamenii legii au legitimat 309 persoane și au pus 39 de șoferi să sufle în etilotest.

„Au fost verificate 13 societăți comerciale, unde au fost lăsate de către reprezentanții I.T.M. 16 invitații pentru remedierea neregulilor constatate( muncă nedeclarată și nerespectarea normelor de securitate și sănătate în muncă). În urma activităților desfășurate au fost aplicate 122 de sancțiuni contraventionale în valoare de 80.815 lei, dintre care 107 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor rutiere conform OUG 195/2002 R, 4 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991, 7 sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.145/2014, privind stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol și 2 pentru nerespectarea Codului Muncii( prestarea de activități fără forme legale)”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

De asemenea, oamenii legii au reținut 10 certificate de înmatriculare și au suspendat șapte permise de conducere. Cinci dintre ele pentru depășiri neregulamentare, iar două pentru nerespectarea vitezei regulamentare.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.