Liceul Tehnologic „Valeriu Braniște” din Lugoj are doi ambasadori Erasmus

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

În urma unui proces de selecție organizat de către Agenția Națională Pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale, 40 de persoane au fost desemnate, la nivel național, ca ambasadori Erasmus.

Răzvan Mirel Roșu (elev) și Cosmin Gheorghe (profesor) la Liceul Tehnologic Valeriu Braniște din Lugoj au fost desemnați ca ambasadori Erasmus.

„Participarea la selecția de ambasadori ai acestui program a venit însoțită de dorința de a face cunoscut programul Erasmus+ tuturor elevilor și, sper eu, în viitor, și studenților, de a le pune în lumină oportunitățile de care noi putem beneficia încă din băncile școlii.

Acest proiect a venit pentru mine cu numeroase responsabilități complementare, cu ideea unei vieți independente, fiecare activitate având drept scop crearea unui exemplu pentru societate.

Pot să vă mărturisesc că acest program a contribuit semnificativ la dezvoltarea mea, prin prisma a ceea ce am învățăt în cadrul mobilității la care am participat.

Vă încurajez și vă susțin să răspundeți mereu afirmativ la o astfel de provocare, care vă poate schimba viața, viziunea asupra vieții și asupra lumii în care trăiți”,

a declarat elevul Mirel Răzvan Roșu.

„Pentru noi, ca persoane, aceasta desemnare este onorantă, dar conține un grad ridicat de responsabilitate în raport cu ANCPDEFP, precum și în raport cu diverșii beneficiari doritori de proiecte Erasmus+.

Liceul Tehnologic Valeriu Braniște iese, din nou, înspre comunități educaționale din Timiș, Hunedoara, Caraș-Severin, pentru a le oferi sprijinul și motivația de a împlementa proiecte Erasmus.

Da, suntem desemnați ca ambasadori, fiindcă, în urma procesului de selecție, motivația noastră, alături de experiența și expertiza Erasmus+, și-au spus cuvântul.

Sunt mândru pentru faptul ca Liceul Tehnologic Valeriu Braniște face lucruri bune, având puterea de a oferi elevilor săi, dar și altora, experiențe de învățare pozitive”,

a spus Cosmin Gheorghe, directorul Liceul Tehnologic „Valeriu Braniște”.

Alina Dana OLAR

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.