Razie a polițiștilor la Făget. Au fost date peste 100 de amenzi

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Razie a polițiștilor, însoțiți de jandarmi, reprezentanți ai ITM, ANAF, Gărzii de Mediu și RAR vineri, în Făget. Au organizat filtre, au legitimat aproape 250 de persoane și au dat 109 amenzi pentru diferite nereguli constatate.

Razia s-a desfășurat vineri, 20 mai, în intervalul orar 8-12, pe raza de competență a Poliției orașului Făget și Secției 10 Rurale Făget. Au participat polițiștii din Făget împreună cu polițiștii din cadrul IPJ Timiș-SICE, jandarmi din cadrul IJJ Timiș și reprezentanți ITM, ANAF, reprezentanți ai Gărzii de Mediu și reprezentanți RAR.

În cadrul acțiunii, au fost controlați 12 operatori economici, o unitate de cazare și doi agenți de pază. În plus, au fost verificate mai multe persoane eliberate din penitenciar.

Polițiștii au legitimat 245 de persoane, au controlat 154 de mașini și au condus două persoane la sediul poliției în vederea identificării/amprentării.

Pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, polițiștii au organizat 14 filtre și au efectuat 38 de testări cu aparatul etilotest.

„În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 60.125 de lei, dintre care 94 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere conform O.U.G 195/2002, restul de sancțiuni fiind aplicate de către reprezentanții celorlalte instituții.

Au fost constate 2 infracțiuni, respectiv «punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare» conform Legii nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, fiind confiscate 6 articole de îmbrăcăminte”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În urma raziei, au fost reținute în vederea suspendării două permise de conducere pentru depășirea limitelor legale de viteză și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Au fost verificări și pe tronsonul DN 68 A Margina-Coșevița, la persoanele care efectuează acte de comerț stradal.

Acțiunile de acest fel vor continua și în perioada următoare.

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.