Pubele golite și spălate, cu ajutorul unei mașini speciale de 170 000 de euro

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Societatea de salubrizare Retim și-a propus să îmbunătățească serviciile prestate și face pași importanți din acest punct de vedere. Exemplul concret este o mașină de ultimă generație, achiziționată special pentru Zona 0, adică pentru orașele Lugoj, Buziaș și Recaș și comunele din jur. Ineditul acestei mașini constă în faptul că nu numai că ridică pubelele, dar le și spală, lăsându-le curate clienților. Autovehiculul de dimensiuni mari a fost achiziționat de mai mult timp, însă de curând a fost pregătit din punct de vedere al spălării pubelelor.

 “Mașina asta e adusă în zona 0 în special, în Lugoj și în restul orașelor, pentru spălarea pubelelor. E o mașină puțin mai specială decât cele pe care le-am avut până acum, întrucât și ridică și golește gunoiul și spală ulterior pubelele și le lasă curate la finalul programului. E o mașină nouă, sperăm să aducem cu timpul mai multe în zonă. Momentan aceasta face față la toată zona, tot orașul, pentru că noi vom spăla pe rând fiecare traseu. Nu vom lăsa nicio stradă cu pubelele nespălate. Orice înseamnă pubelă neagră de deșeu rezidual va veni spălată”, a precizat Laurențiu Avram, responsabil zona 0 Retim.

 Mașina, al cărui cost s-a ridicat la 170 000 de euro, poate acoperi toată zona, asigură cei de la Retim.

 Este suficientă pentru acoperirea întregii zone, pentru că noi nu spălăm pubelele zilnic, le spălăm periodic. Și dacă facem un traseu trimestrial cu mașina aceasta în locul altei mașini care făcea traseul, liniștit putem spăla pubelele. Nu am accesul la informații exacte în ceea ce privește costul mașinii, dar știu că a costat mulți bani, aproximativ 170 000 de euro. Prin achiziționarea acestei mași  O creștere a calității lor, să arătăm cetățenilor, clienților noștri că le oferim un serviciu de calitate”, a asigurat Laurențiu Avram.

 Reprezentanții Retim nu exclud pe viitor achiziționarea și altor mașini de acest tip, scopul fiind același, creșterea calității serviciilor oferite.

Alina DAMIAN

Despre admin 6623 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.