Protestele lugojenilor au devenit… unul singur!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Doar câțiva lugojeni au răspuns apelului lansat, pe o rețea de socializare, de președintele PNL Lugoj, Claudiu Buciu, și au ieșit, duminică seara, în stradă, pentru a contesta prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului pe Justiție. La protestul care a avut loc pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor abia dacă s-au adunat vreo 20 de persoane. A doua zi, pe străzile din Lugoj nu mai era decât un singur cetățean, care protesta pașnic, cu o pancartă pe care scria:

„Protest Pașnic Rezist / Procurori, judecători, toți din justiție, uniți-vă! Numai așa puteți rezista atacurilor mincinoșilor, hoților, baronilor etc. Vor să vă facă slugile lor. Cum îi prindeți, eliminați-i de pe scena politică! Voi continua protestul în alt mod”.

Am stat de vorbă cu Franț Dumitru, cetățeanul din imagine, care ne-a declarat:

”Protestez pentru justiție, pentru că nu vreau să fie subordonată politicului. Vreau dreptate și adevăr, pentru că eu am luptat în Revoluție, nu mi-a trebuit nici certificat, numai ca să fie bine. Dar văd că lugojenii dorm. Am ajuns al doilea oraș din țară eliberat de comunism, iar acum ăștia dorm, au amorțit toți, nu știu ce se întâmplă cu Lugojul ăsta.

Sunt lugojean, mă zbat pentru binele comunității. Am fost asistent maternal, am salvat copii de la moarte, acum vreau să-i salvez pe nepoții mei, care înseamnă mai mult decât copiii pe care i-am luat eu dintr-un centru de plasament. Eu protestez pașnic, o să-mi pun și bandă la gură, să nu mă acuze nimeni că am strigat”.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.