Lugojenii conduc PSD Timiș: Călin Dobra este președinte, iar Francisc Boldea, vicepreședinte

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Vineri, 1 martie 2019, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, în cadrul Conferinței Extraordinare de Alegeri, Organizația Județeană Timiș a Partidului Social Democrat și-a ales noua structură de conducere la nivel județean pentru un mandat de patru ani.

Lugojeanul Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a câștigat, fără emoții, șefia PSD Timiș.

Călin Dobra a candidat singur pentru funcția de președinte al PSD Timiș și a fost ales prin vot deschis, la fel ca și deputatul Alfred Simonis, proaspăt lider al grupului PSD din Camera Deputaților, care a fost ales președinte executiv.

În noua conducere a PSD Timiș, Lugojul va fi reprezentat și de primarul Francisc Boldea, care a fost ales vicepreședinte, la fel ca și viceprimarul comunei Victor Vlad Delamarina, Ioan Sima.

Sunt convins că de astăzi vom demara în ritm alert intrarea în febra alegerilor europarlamentare. Au fost 15 intervenții din partea membrilor de partid care sunt ferm convins că vor fi pentru noi puncte de reper pentru alegerile viitoare”, a declarat Călin Dobra, proaspăt președinte al PSD Timiș.

Social-democratții au semnat și o rezoluție pentru susținerea deputatului Bianca Gavriliță pentru un loc eligibil pe lista de candidați la alegerile europarlamentare și a consilierului local Luminița Țundrea pentru un loc neeligibil.

Dobra a mai spus că, de acum înainte, orice „posibile animozitățidin PSD Timiș, orice nemulțumiri vor fi discutate în cadrul partidului, pentru ca orice situație fie rezolvată în interior. Totodată, în prima ședința a Biroului Județean ales se va discuta și problema președintelui PSD Variaș, care este și primarul acestei localități, Nicolae Birău. Acesta, deși membru PSD, conduce organizația locală a partidului Pro România.

Dobra a mai ținut precizeze o comisie specializată a declarat statutare alegerile privind conducerea PSD Timiș.

Componența Biroului Permanent Județean este următoarea:

Preşedinte: Călin Dobra; preşedinte executiv: Alfred Simonis; vicepreşedinți: Florin Bârsăşteanu, Francisc Boldea (primar Lugoj), Virgil Bunescu (primar Giarmata), Dorin Cutu, Bianca Gavriliţă (deputat), Dan Idolu, Victor Malac (primar Dumbrăviţa), Ioan Mateescu, Ramona Olteanu, Pavel Teodor (primar Recaş), Sebastian Răducanu, Flavius Roșu, Ioan Sima (viceprimar Victor Vlad Delamarina), Ovidiu Ştefănescu (primar Comloşu Mare), Marius Stoian (primar Birda), Matei Suciu (deputat) și Cătălin Tiuch.

AL PRESS

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.