Promovabilitatea la Liceul Tehnologic de Aviație „Max Ausnit” a fost de 66,6 %

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Prima generație de absolvenți de la liceul de aviație din Caransebeș nu s-a făcut de râs la examenul de Bacalaureat. Promovabilitatea a fost de 66,6 %! Deși au fost mai puțini elevi la liceul tehnologic, prima unitate de învățământ preuniversitar privată din România, cu profil aviație, promovabilitatea a fost printre primele licee tehnologice din municipiu, ne-a precizat Ionela Olariu, directorul Liceului Max Ausnit.

„Eu vreau să mulțumesc părinților că au avut încredere în noi acum 4 ani, când făceam primii pași în învățământul preuniversitar de tehnică de aviație, vreau să mulțumesc elevilor și să le urez mult succes la examenele ce vor veni și profesorilor care, cu răbdare și implicare, au reușit să formeze oameni”,

a precizat Ionela Olariu. Noutatea pentru anul școlar 2022-2023 la Liceul Tehnologic de Aviație „Max Ausnit” o constituie înființarea a două clase de a IX a. Înscrierile vor începe din 14 iulie și sunt așteptați toți absolvenții claselor a VIII-a din zona Banatului, interesați de mecanica aviației.

(N. S.)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.