Proiect european pentru o sală de sport la Liceul Tehnologic “Valeriu Braniște”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primăria Municipiului Lugoj, în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Valeriu Braniște”, a depus un proiect cu finanțare europeană în cadrul Programului Operațional Regional pentru Îmbunătățirea Infrastructurii Educaționale. Scopul acestui proiect este obținerea finanțării pentru construirea unei săli de sport în interiorul liceului. Proiectul este pe lista de rezervă a ADR Vest și la finalul anului se va ști dacă este ales pentru finanțare. Valoarea lui este de peste 6 milioane de lei și prevede o sală modernă, cu două corpuri.

Avem un proiect privind construc-ția unei săli de sport nouă la Colegiul Tehnic Valeriu Braniște”. A fost un proiect depus anul trecut, la ADR VEST, pe Programul Operațional Regional și el prevede construirea unei săli de sport complet nouă care va avea două corpuri, un corp A și un corp B. Corpul A va fi prevăzut cu vestiare și cu intrarea în clădire, iar corpul B va fi strict Sala de Sport, dotată cu paliere, cu coșuri de baschet, cu teren de fotbal, tot ce necesită o sală de sport nouă și modernă. Valoarea proiectului este de 6.550.000 de lei, dintre care contribuția proprie a Municipiului Lugoj este de 129.000 de lei. Proiectul ete depus la ADR Vest, momentan se află în stadiu de evaluare și este pe lista de rezervă a proiectelor care sunt pe axa regiona-lă, pe locul 7. Sperăm noi, ca la o redistribuire a fondurilor să fie finanțat și propus mai departe pentru implementare”,

a declarat Cristian Galescu, viceprimarul Lugojului.

Sala de Sport de la Colegiul Tehnic „Valeriu Braniște” s-a aflat într-o stare avansată de deteriorare și era nevoie de una nouă, acesta fiind motivul pentru care instituția de învățământ, împreună cu Primăria Lugoj au dema-rat acest proiect.

Alina DAMIAN

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.