Produse de papetărie care cresc productivitatea în orice departament al firmei

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

https://pixabay.com/ro/photos/h%C3%A2rtie-bloc-scrie-not%C4%83-stilou-3406864/

Hârtia de copiator, instrumentele de scris, dosarele, panoul de plută ori tabla magnetică și altele de acest tip, toate sunt produse de papetărie de nelipsit din activitatea unei companii. Niciun departament din firmă nu poate să funcționeze fără să folosească aceste obiecte în sarcinile de zi cu zi.

Accesoriile de birotică necesare ajută angajații să lucreze mai eficient, păstrează o bună organizare și creează o atmosferă profesionistă. Știi că ai o zi bună la birou atunci când nu ești nevoit să te întrerupi din treabă fiindcă ai rămas fără coli A4, fără plicuri, dosare ori alte obiecte de papetărie care îți ușurează sarcinile office.

Așadar, descoperă în continuare ce produse de birotică și papetărie cresc productivitatea în orice departament al firmei. 

Hârtie A4 de copiator

Hârtia A4 de copiator se numără printre cele mai frecvente obiecte de birotică și papetărie dintr-o firmă. Chiar dacă tehnologia a impulsionat oamenii să folosească mai mult mediul online pentru a-și trimite anumite documente, totuși colile de hârtie sunt în continuare des folosite.

Și realizezi cât de importantă este hârtia A4 atunci când trebuie să copiezi anumite contracte, facturi și diferite schițe și grafice, dar necesarul s-a terminat. Ca să uiți de această grijă, cumpără un pachet de 500 de file. Investește într-o hârtie de copiator cu grad ridicat de alb și vei obține rezultate bune de fiecare dată.

Panou de plută

Panoul de plută este un aliat de nădejde în orice departament al firmei. De regulă, este amplasat pe perete și angajații îl utilizează pentru a prinde în pioneze biletele post-it cu diferite remindere, mesaje importante pentru ceilalți colegi, glume interne, texte motivaționale și chiar fotografii din team-building-uri.

Nu te va dezamăgi nicio clipă! Panoul de plută este util în orice încapere: secretariat, săli de conferințe, depozite, ateliere și chiar acasă, unde pe lângă rolul office, poate fi folosit și pe post de suport pentru bijuterii.

Instrumente de scris

Alte obiecte de birotică fără de care activitatea unei firme nu ar putea prospera sunt instrumentele de scris. Pixurile, stilourile, creioanele și markerele colorate sunt de nelipsit de pe birou. Nimic nu îți oferă un aer mai elegant ca un stilou stilat cu care semnezi un contract, spre exemplu. Iar markerele colorate au început să fie din ce în ce mai utilizate în activitățile office de zi cu zi. Te ajută să evidențiezi anumite informații și fac sarcinile de serviciu mai interactive.

Tăvi pentru documente

Organizarea este pilonul de bază în activitatea oricărei companii de succes, așa că nu ar trebui să îți lipsească de pe listă tăvile pentru documente. Aceste obiecte de birotică păstrează în ordine contractele, facturile și alte tipuri de documente utile în activitatea unei firme. În magazinul online de birotica și papetarie papetărie.ro, există modele cu un singur nivel și sisteme cu mai multe compartimente, din plastic ori din plasă metalică, transparente ori colorate. Alege-le pe cele care se pliază cel mai bine pe nevoile firmei.

Agende și dosare

De pe lista cu obiecte necesare pentru organizarea biroului nu lipsesc nici agendele și dosarele. Primele sunt folositoare pentru notarea anumitor date în timpul ședințelor ori la întâlnirile cu clieții și colaboratorii, în timp ce dosarele sunt un camarad de nădejde la capitolul depozitare și arhivare.

Etichete autoadezive

Post-it-urile colorate sunt extrem de utile pentru remindere și notarea ideilor, iar aspectul  lor înveselește orice birou. Acestea trebuie să fie mereu la îndemâna salariaților, mai ales în zilele aglomerate, când trebuie să bifeze task-uri multiple.

Verifică cu atenție stocul de produse de birotică și papetărie al firmei și dotează-ți departamentul cu hârtie A4 de copiator, instrumente de scris, panou de plută și altele care te ajută să te organizezi mai bine și îți cresc productivitatea. 

Despre admin 6589 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.