Primele clădiri pregătite pentru reabilitare și eficientizare termică, pentru care se solicită finanțare prin PNRR

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” și Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice sunt primele clădiri pregătite pentru reabilitare și eficientizare termică, pentru care Primăria Lugoj cere finanțare din Programul Național de Redresare și Reziliență(PNRR). Primarul Claudiu Buciu spune că documentația este finalizată și urmează să fie făcută solicitarea de finanțare prin PNRR.

„Zilele următoare, când se vor deschide unele apeluri în PNRR, pentru reabilitatarea și eficientizarea energe-tică a clădirilor publice, o să demarăm procedurile de atribuire pentru contractul de expertizare tehnică a clădirilor de la Liceul „Coriolan Brediceanu”. Auditele energetice și certificatele energetice au fost făcute deja. Pentru finanțare, noi trebuie să înaintăm o fișă de proiect, până în data de 1 aprilie și o estimare a cheltuielilor. În această primă etapă, vom introduce Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” și Centrul de Zi „Sf. Nicolae”, de pe str. Anișoara Odeanu”,

a declarat primarul Claudiu Buciu, care a precizat că toate clădirile instituțiilor publice din Lugoj vor intra în programul de reabilitare energetică, administrația locală urmând să facă solicitări de finanțare prin PNRR sau POR.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.