Primăvara cărţilor vine la Timişoara, cu Bookfest 2019

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

De pe 4 aprilie, Salonul de Carte Bookfest vă așteaptă la Centrul Regional de Afaceri pentru a vă întâlni cu unele dintre cele mai importante personalități ale lumii culturale:

Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici, Șerban Foarță, Cristian Tudor Popescu, Radu Paraschivescu, Sebastian Lăzăroiu, Tatiana Niculescu, Dan Pavel, Mircea Mihăieș, Marcel Tolcea, Smaranda Vultur și mulți alții.

Editurile prezente vor avea reduceri și de 80%, o ofertă variată de domenii și prețuri pentru toate buzunarele. Salonul de Carte Bookfest Timișoara, ajuns la a opta ediție, va deschide porțile timp de patru zile, la Centrul Regional de Afaceri (Bulevardul Eroilor de la Tisa, nr. 22), în perioada 4 – 7 aprilie, cu o ofertă de excepție: peste 25.000 de volume și reduceri între 10 și 80%, cărți pentru copii, auxiliare educaționale, dar și o gamă variată de titluri pentru toate gusturile și interesele.

Programul evenimentelor va cuprinde întâlniri de marcă, lansări de carte și sesiuni de autografe la care vor participa cele mai importante personalități culturale ale literaturii române ale momentului. Vor fi prezenți peste 30 de expozanți, printre care cele mai importante edituri din România – ALL, Arco Iris, Ars Longa, Art, Brumar, Casa, Corint, Curtea Veche Publishing, Datagroup, Gama, Gremiul Levantin, Editura Universității de Vest, Editura Universității din București, Hasefer, Herald, Humanitas, Humanitas Fiction, Litera, Nemira, Niculescu, Nomina, Paralela 45, Polirom, RAO, Ratio et Revelatio, Trei – distribuitori de carte precum Astro, Okian și librăriile „Cartea de Nisip” și „La Două Bufnițe” din Timișoara, distribuitori de muzică (Byton), dar și distribuitori de jocuri interactive pentru copii precum Happy Color, Lex Grup și Ludicus Games. Salonul de Carte Bookfest Timișoara este organizat de Asociaţia Editorilor din România sub egida Federației Editorilor din România.

Parteneri: Consiliul Local Timișoara, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Biblioteca Județeană Timiș, Universitatea de Vest din Timișoara.

Parteneri media: Actualitatea, Actualitatea literară, TVR Timișoara, Radio România Timișoara, Banatul Azi, Timpolis, Puterea a Cincea, Zile și Nopți Timișoara, rominafaur.ro.

(N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.