Primarul Marcel Avram a fost ales vicepreședinte în noua conducere a PNL Timiș. Liberalii lugojeni nu au niciun reprezentant

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Liberalii din Timiș și-au ales noua conducere. La Comitetul de Coordonare Județean al PNL Timiș, care a avut loc sâmbătă, la sala Olimpia, din Timișoara, au participat 827 de liberali dintre cei 924 de delegați cu drept de vot convocați.

Printre participanți s-a aflat și o delegație restrânsă a PNL Lugoj, condusă de primarul Claudiu Buciu, președintele demis al liberalilor lugojeni.

În urma alegerilor, președinte al PNL Timiș a fost ales liderul Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, cel care ocupa și interimar această funcție, care a primit 579 de voturi din partea delegaților prezenți, în timp ce contracandidatul său, primarul din Buziaș, Sorin Munteanu, a obținut doar 221 de voturi (10 voturi au fost anulate).

În noua echipă de conducere a PNL Timiș, liberalii lugojeni nu vor avea niciun reprezentant, deși au avut un candidat pe buletinele de vot: pe Adriana Corbeanu, care a concurat, fără succes, pentru o poziție de membru în Biroul Politic Județean.

Făgetul însă va fi reprezentat în noua conducere a PNL Timiș de către primarul Marcel Avram, care a fost ales vicepreședinte pentru politici în educație, iar primarul din Știuca, Vasile Bejera, a fost ales membru în Biroul Politic Județean.

Iată componența noii conduceri a PNL Timiș:

  •  Președinte: Alin Nica
  •  Prim-vicepreședinți: Marilen Gabriel Pirtea, Dănuț Groza
  •  Vicepreședinți: Ștefan Varga (strategii și relații politice), Alexandru Proteasa (imagine și comunicare), Raul Cozarov (politici economice), Marcel Avram (politici în educație), Octavian Crețu (politici în sănătate), Ionel Lupu (politici în agricultură), Cosmin Tabără (politici administrație publică), Darius Postelnicu (politici sociale)
  • Membri BPJ: Lucian Blaga, Nicolae Bitea, Ionuț Stănușoiu, Cosmin Costa, Ovidiu Drăgănescu, Marin Popescu, Vasile Bejera, Andrei Cotețiu, Marius Hiticaș, Florin Cheaua, Bono Cucalan, Vasile Ciuruș, Iosif Nicoară, Mircea Mirean, Sorin Mușuroi.
  •  Trezorier: Mircea Untaru
  • Comisia de Onoare și Arbitraj: Andrei Zorilă

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.