Primarul Francisc Boldea: „Peste 200 de apartamente, în următorii patru ani”

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Primarul Francisc Boldea a anunțat că Lugojul a fost introdus de Agenția Națională de Locuințe într-un program, de patru ani, în urma căruia va beneficia de 150 de locuințe noi, adică șase blocuri.

„Agenția Națională pentru Locuințe, cu care avem o colaborare foarte bună, ne-a transmis Nota nr. 45535/27.05.2020, prin care ne anunță că pe lângă cele 60 de apartamente cu două came-re care sunt deja terminate,  s-a aprobat un program de construcție de locuințe, destinate închirierii, pentru tineri care au 35 de ani. Începând de anul viitor, până 2024, se vor construi 150 de unități locative, pe strada Timișoarei, în cartierul Militari. Șase blocuri de 25 de apartamente fiecare, toate cu două camere fiecare. De asemenea, în Cartierul Țesători, pe lângă cele 60, vor mai fi construite anul viitor încă 30 de unități locative pentru specialiștii din sănătate și învățământ”,

a declarat pentru Lugojeanul.ro, primarul Francisc Boldea.

Edilul-șef al municipiului spune că s-au încheiat procesele și cu constructorul de la Blocul 1 MApN și acolo vor fi construite încă 48 de apartamente.

„De asemenea, ne străduim împreună cu Ministerul Apărării pentru cele 64 de unități din celălalt bloc. Pentru toate, avem toate documen-tele aprobate pentru a începe construcția, care e împărțită pe etape și anual trebuie să se construiască cel puțin 30 de apartamente. Începe din acest an, din toamnă”,

a declarat primarul Lugojului.

Francisc Boldea spune că din cele 150 de apartamente care urmează să fie construite în patru ani pe str. Timișoarei, 25 vor fi cedate Ministerului Apărării Naționale, care urmează să mai primească încă 30 și din cel de-al doilea bloc MApN, cel cu 64 de apartamente.

(N. S.)

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.