Aeroportul Caransebeș face angajări pentru controlor de trafic aerian

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Un job mai puțin obișnuit este scos la concurs în aceste zile de către lugojeanul Gabriel Olariu, care a preluat aeroportul din Caransebeș. Pe pagina de Facebook a BANAT Airport, Gabriel Olariu a postat un anunț nu doar de angajare, ci și de realizare a unui curs pentru ocuparea postului de controlor de trafic aerian la noul aeroport.

„S.C. Aeroportul Caransebeș S.A organizează un curs de controlor de trafic aerian – informare – în perioada următoare. Dacă ești pasionat de aviație și îndeplinești cerințele, trimite un CV și o scrisoare de intenție, ambele în limba engleză, la adresa office@banatairport.com”,

scrie pe pagina de Facebook a aeroportului.

Valoare cursului este de 500 de euro, însă întreaga sumă este subvenționată de către viitorul angajator al cursantului. Ca și cerințe, doritorii trebuie să știe limba engleză extrem de bine, să poată să utilizeze un calculator, să aibă dicție în vorbire, să fie pasionați de aviație și să aibă rezistență sporită la stres. La capitolul studii, candidatul ideal trebuie să aibă cel puțin studii medii. Informații puteți obține și la telefon 0725.409.731.

(N. S.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.