Primăria vinde locuințe, cu prețuri între cinci mii și cincisprezece mii de euro

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Clădirile din cel mai sărac cartier al Lugojului, Mondial-Bocșei, vor fi vândute către chiriași. Primăria a făcut o evaluare a celor 103 apartamente, la casă, care urmează să fie scoase la licitație.

„Pentru un apartament de 52 de mp suprafață utilă, cu o magazine de 9 mp, valoarea este de 11.300 de euro, pentru un apartament de 34 de mp, cu două magazii, valoarea este de 8.200 de euro.

Există o plajă de valori cuprinsă între 5.000 de euro și un maxim de 15.500 de euro. Probabil o să lăsăm și posibilitatea să plătească oamenii în rate, deoarece nu au venituri foarte mari care să acopere aceste costuri deodată”, a declarat Claudiu Buciu, primarul Lugojului.

Pentru chiriași va exista o perioadă de grație, de câțiva ani după licitație, în cazul în care nu își cumpără locuința să nu poată fi scoși în stradă de noul proprietar.

Primarul Claudiu Buciu a mai anunțat că în acest an va fi executată rețeaua de canalizare în cartier, trotuarele și iluminatul public. Drumul, însă, aparține de Consiliul Județean Timiș și nu poate fi realizat cu fonduri de la bugetul local.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.