Primăria Municipiului Lugoj și-a tras ansamblu folcloric

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primăria Municipiului Lugoj și-a tras ansamblu folcloric

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

Nouă organigramă a Primăriei Lugoj:
dispar 34 de posturi, dar vor fi înființate alte 80

Consiliul Local a aprobat noua organigramă a Primăriei Lugoj, propusă de primarul Claudiu Buciu, care cuprinde 284 de posturi și vizează o reorganizare totală a direcțiilor și serviciilor din Primăria Lugoj, cu includerea și a activităților desfășurate de serviciile și instituțiile care au fost desființate.

Conform primarului, în urma reorganizării, circa 34 de oameni își vor pierde posturile, dar vor fi create alte 80 de posturi noi.

„Această organigramă este reflexia unei analize extrem de bine și atent făcută, observând practic ce s-a întâmplat în primărie în acest un an și aproape nouă luni de zile. Am avut discuții permanente cu colegii, nu am intenționat niciodată să dăm pe cineva afară.

Am dat șansă tuturor, am întrebat de ce au nevoie, tot ce s-a putut face din partea primăriei s-a făcut pentru a crește eficiența acestor servicii. Din păcate, multe au rămas la același nivel sau chiar mai rău, uneori având semnale că suntem sabotați ca administrație publică de către angajați.

A solicita cuiva să muncească pentru cetățeni, eu consider că nu este deloc deplasat. Cei care nu au înțeles acest lucru nu se mai regăsesc în organigramă. Mai sunt câțiva, dar nu puteam modifica organigrama atât de mult încât să ne scăpăm de toată lumea care nu a înțeles că trebuie să își facă treaba.

Va urma o analiză, în această perioadă de șase-șapte luni, în care vom funcționa pe noua organigramă, după care o vom ajusta. Nimic nu se poate face din prima perfect! Totul e perfectibil și înțelegem asta. Poate am făcut și anumite greșeli, dar o să încercăm să le corectăm.

Eu cred că această organigramă va duce la o mai bună funcționare pentru Primărie, dar în special pentru partea de dezvoltare a orașului. Acum avem o șansă unică de a mai atrage din ce a mai rămas din fondurile europene. Dacă o pierdem și pe asta, am pierdut tot, pentru că până acum nu am beneficiat de două cicluri de finanțare care au fost extrem de generoase”, a declarat primarul Claudiu Buciu.

Denisa GREGA

„Vopsirea ciorii”, sau „schimbarea la față”?

„Maestrul” nu mai e impostor, delapidator sau manelist…?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.