Atenție! Portal neautorizat pentru achiziția rovinietei!

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că a constatat existența în mediul online a unui portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare (rovinieta), respectiv www.digitale-vignette-online.ro,

Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei, http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie  sau pe portalul CNAIR www.erovinieta.ro .

CNAIR nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web neautorizate.

În același timp, subliniem faptul că, la achitarea unei roviniete pe site-ul www.digitale-vignette-online.ro, utilizatorii achită costuri suplimentare care ajung să fie în cuantum de aproape 200% față de prețul real al unei roviniete (ex: pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar pe portalul www.digitale-vignette-online.ro suma achitată este de 8.90 euro, din care 5,90 euro reprezintă „taxa de serviciu”).

Modalități de achiziție a rovinietei și a peajului

„CNAIR reamintește conducătorilor auto că rovinieta și peajul (tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Fetești și Cernavodă) pot fi achitate astfel:

  • pe portalul CNAIR erovinieta.ro și prin intermediul aplicației eTarife (destinată telefoanelor mobile);
  • lista detaliată a punctelor de distribuție a rovinietei poate fi vizualizată aici;
  • lista completă a distribuitorilor autorizați să încaseze peajul ((tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Fetești și Cernavodă) se poate verifica aici;
  • prin SMS, la numerele 7500 (rovinieta) si 7577 (peaj).

Pentru mai multe detalii privind achiziția rovinietei prin SMS recomandăm utilizatorilor să acceseze linkul: http://www.cnadnr.ro/ro/roviniete/rovinieta-prin-sms.

Pentru mai multe detalii privind plata peajului prin SMS recomandăm utilizatorilor să acceseze linkul: http://www.cnadnr.ro/ro/peaj/peaj-prin-sms.

Dacă se optează pentru plata peajului printr-unul din canalele menționate anterior, trecerea prin stația de taxare se va realiza pe benzile marcate cu semnul

În cazul în care s-a omis plata anticipată iar trecerea s-a efectuat pe benzile marcate cu semnul

peajul poate fi achitat ulterior trecerii printr-unul din canalele puse la dispoziție, până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii.

Având în vedere că suntem în sezonul estival recomandăm conducătorilor auto să achiziționeze peajul prin mijloace electronice pentru a evita statul la cozi în stația de taxare!”, transmite CNAIR S.A.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.