Atenție! Portal neautorizat pentru achiziția rovinietei!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook,
ne poți citi pe
Telegram și Google News

CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că a constatat existența în mediul online a unui portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare (rovinieta), respectiv www.digitale-vignette-online.ro,

Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei, http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie  sau pe portalul CNAIR www.erovinieta.ro .

CNAIR nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web neautorizate.

În același timp, subliniem faptul că, la achitarea unei roviniete pe site-ul www.digitale-vignette-online.ro, utilizatorii achită costuri suplimentare care ajung să fie în cuantum de aproape 200% față de prețul real al unei roviniete (ex: pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar pe portalul www.digitale-vignette-online.ro suma achitată este de 8.90 euro, din care 5,90 euro reprezintă „taxa de serviciu”).

Modalități de achiziție a rovinietei și a peajului

„CNAIR reamintește conducătorilor auto că rovinieta și peajul (tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Fetești și Cernavodă) pot fi achitate astfel:

  • pe portalul CNAIR erovinieta.ro și prin intermediul aplicației eTarife (destinată telefoanelor mobile);
  • lista detaliată a punctelor de distribuție a rovinietei poate fi vizualizată aici;
  • lista completă a distribuitorilor autorizați să încaseze peajul ((tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Fetești și Cernavodă) se poate verifica aici;
  • prin SMS, la numerele 7500 (rovinieta) si 7577 (peaj).

Pentru mai multe detalii privind achiziția rovinietei prin SMS recomandăm utilizatorilor să acceseze linkul: http://www.cnadnr.ro/ro/roviniete/rovinieta-prin-sms.

Pentru mai multe detalii privind plata peajului prin SMS recomandăm utilizatorilor să acceseze linkul: http://www.cnadnr.ro/ro/peaj/peaj-prin-sms.

Dacă se optează pentru plata peajului printr-unul din canalele menționate anterior, trecerea prin stația de taxare se va realiza pe benzile marcate cu semnul

În cazul în care s-a omis plata anticipată iar trecerea s-a efectuat pe benzile marcate cu semnul

peajul poate fi achitat ulterior trecerii printr-unul din canalele puse la dispoziție, până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii.

Având în vedere că suntem în sezonul estival recomandăm conducătorilor auto să achiziționeze peajul prin mijloace electronice pentru a evita statul la cozi în stația de taxare!”, transmite CNAIR S.A.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.