Primăria Lugoj inventariază terenurile care pot fi atribuite în folosinţă gratuită tinerilor

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Tinerii care așteaptă un teren gratuit de la Primăria Lugoj, pentru a-și construi o casă, conform Legii nr. 15/2003, au șanse ca în acest an să intre în posesia parcelelor.

Primarul Municipiului Lugoj, ing. Francisc Boldea, intenţionează să promoveze Proiectul de hotărâre privind actualizarea inventarului terenurilor disponibile care pot fi atribuite în folosinţă gratuită tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani.

Proiectul de hotărâre împreună cu referatul compartimentului de specialitate se afişează la sediul Primăriei Lugoj, se publică pe site-ul instituţiei la secţiunea Consiliul Local – Proiecte de hotărâri Legea 52/2003 şi se transmite mass-mediei locale.

Conform proiectului de hotărâre, au fost identificate 29 de parcele disponibile: o parcelă în Tapia (de 300 mp); 14 parcele în Lugoj, în cartierul Militari, de pe strada Timișoarei (de 300 mp fiecare); 9 parcele în Lugoj, pe strada Herendești (de 300 mp fiecare; 5 parcele în Măguri (cu suprafețe cuprinse între 350 și 407 mp).

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.