Primăria Lugoj a semnat contractul pentru livrarea celor nouă autobuze electrice

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Cele nouă autobuze electrice vor ajunge la Lugoj în primul semestru al anului 2023. Este anunțul făcut de primărie după ce a semnat contractul cu firma care le va produce. BMC, câștigătoarea proiectului, este o firmă româno-turcă care produce autobuze și alte vehicule electrice. Autobuzele vor fi livrate cu tot cu stații de încărcare lente, care vor fi amenajate într-un depou. Locația depoului pentru autobuzele pe curent a fost aleasă la fosta școală de mecanici agricoli de pe strada Buziașului. Primăria a lansat o licitație pentru viitorul depou, care va avea peste 2.000 de metri pătrați.

„Vin autobuzele electrice și nu avem depou, pentru că fosta administrație nu s-a gândit să îl planifice, deși e necesar. Așa că lansăm licitația pentru studiu de feza-bilitate depou autobuze electrice și hală pentru utilajele societăților deținute de Consiliul Local. Așteptăm autobuzele în prima parte a lui 2023”,

a declarat pentru Lugojeanul.ro Claudiu Buciu, primarul Lugojului. Cele nouă autobuze cumpărate prin Ministerul Dezvoltării vor costa peste 18.000.000 de lei, în preț intrând și nouă stații de încărcare lentă și respectiv trei de încărcare rapidă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.