Un italian care a murit în ambulanță avea în buzunare 300.000 de euro și cheile unor mașini de lux

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Un bătrân de 80 de ani, din Roma, care a murit în ambulanţă, în drum spre spital, avea în buzunare peste 300.000 de euro şi cheile de la mai multe mașini de lux, între care un Ferrari.

Alessandro A., 80 de ani, locuia singur de câţiva ani într-o zonă de lux a capitalei italiene, după ce fratele lui, un pictor cunoscut, a murit. Nu era căsătorit şi nu avea copii. Vecinii spun despre el că era „un personaj excentric, dar foarte plăcut, cunoscut de toată lumea din cartier”.

În ultimii ani, Alessandro a avut probleme de sănătate şi a ajuns de mai multe ori la spital. În urmă cu câteva zile, i s-a făcut rău şi a chemat ambulanţa. Însă în drum spre spital bătrânul a murit, cel mai probabil din cauza unui infarct.

Personalul medical care l-a preluat a fost şocat să constate că avea în buzunarele vestei o adevărată comoară, mai exact 3 cecuri a câte 100.000 de euro fiecare, 12.000 de euro cash şi cheile de la câteva maşini scumpe.

Anchetatorii care au preluat cazul au aflat de la vecini că Alessandro, care avea o situaţie financiară foarte bună, se temea de hoţi şi din acest motiv îşi purta asupra lui tot timpul economiile şi cheile de la maşinile lui cele mai scumpe.

Poliţiştii au constatat ulterior că bătrânul era pasionat de autoturisme de lux şi deţinea, între altele, un Ferrari, un Cadillac şi un Porsche. Cei care l-au cunoscut spun că devenise recent mai suspicios, însă fără un motiv îmtemeiat, pentru că nu fusese jefuit sau înşelat niciodată.

Între timp, anchetatorii încearcă să-i i-dentifice pe posibilii săi moştenitori.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.