Primăria a eliberat autorizaţia pentru începerea lucrărilor la magazinul Altex din Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Primăria Municipiului Lugoj a eliberat, în 18 februarie, autorizaţia de construire pentru magazinul Altex. Magazinul va funcționa pe strada Timișorii (lângă Kaufland), pe o suprafață de 3.415 mp, în regim de parter plus etaj, din care 1.336 mp pătrați pentru parcări. Cel puţin 5% din suprafața terenului va fi spațiu verde. Altex este un brand românesc, pe piață de peste 25 de ani și a trecut de la un business local de import televizoare la poziția de lider al pieței românești de retail.

„Am dat autorizaţia, se pot apuca de lucrări. Probabil zilele acestea vor începe. Era necesar un astfel de magazin la Lugoj şi sper să fie finalizat cât mai repede”,

a declarat Francisc Boldea pentru Lugojeanul.ro. Rețeaua Altex cuprinde peste 100 de magazine, cu o ofertă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.