Premiu de excelență pentru Opera timișoreană

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Opera Națională Română din Timișoara a fost distinsă cu Premiul de excelență pentru spectacolul aniversar „Aida“ – 75 la categoria „Evenimentul aniversar al anului 2022“ în cadrul Galei premiilor MUSICRIT – ediția I. Evenimentul a avut loc la finalul săptămânii trecute la Palatul Camerei de Comerţ şi Industrie Bucureşti, în prezența ministrului Culturii, Lucian Romașcanu.

„Opera timișoreană mulțumește și pe această cale pentru onoranta distincție acordată de către  Uniunii Criticilor, Redactorilor și Realizatorilor Muzicali din România la prima ediție a Galei premiilor Musicrit. Felicitări speciale distinsei doamne Luminița Arvunescu pentru energie, tenacitate și spiritul de inițiativă puse în slujba unui eveniment care va reuni pe cei care slujesc marea muzică.“, a declarat Cristian Rudic, managerul Operei Naționale Române din Timișoara.

Gala Premiilor Musicrit este o inițiativă aparținând Uniunii Criticilor, Redactorilor și Realizatorilor Muzicali din România. Premiile MUSICRIT 2022 onorează domeniul artistic, dar și ale jurnalismului şi managementului muzical pentru anul 2022. Categoriile la care au fost oferite premiile MUSICRIT sunt: Critică muzicală; Publicistică; Management; Proiectul muzical al anului; Proiectul cultural al anului; Evenimentul aniversar al anului; Cea mai bună Stagiune lirică din ţară; Cea mai bună stagiune simfonică din ţară; Instrumentistul Anului; Artistul liric al Anului; Tânărul jurnalist al Anului. De asemenea, au fost oferite câteva premii de excelenţă şi trofeul Musicrit.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.