Premiile elevilor de la Liceul „Iulia Hasdeu” la concursurile și olimpiadele școlare

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Ca de obicei, elevii de la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj au obținut premii și la concursurile și olimpiadele școlare din acest an.

♦ La faza regională a Concursului Public Speaking, elevii Andrei Popeț, din clasa a XI-a A, pregătit de profesoara Dumitrița Gheju, și Patrick Spitzer, din clasa a X-a D, pregătit de profesoara Mirela Dinu, au obținut premiul I și s-au calificat la faza națională care se va desfășura la București. La faza județeană a Olimpiadei de biologie, elevul Florin Hetei, din clasa a XI-a B, pregătit de profesoara Cristina Franțescu, a obținut locul I și s-a calificat la faza națională.

♦ La Concursul județean „Itinerarii virtuale pe Terra”, desfășurat în 11 martie 2022, Bogdan Ivanciu-Stroia, din clasa a VII-a A, coordonat de profesoara Gabriela Ivanciu-Stroia, a obținut premiul I cu lucra-rea „Megastructuri din orașele asiatice”.

♦ La același concurs, organizat de organizat de Inspectoratul Școlar Județean Timiș și Societatea de Geografie din România – filiala Timiș, elevii Lucas Sîrbescu, din clasa a VIII-a, și Iasmina Ujhelyi, din clasa a V-a, coordonați de profesoara Codruța Jivulescu, au obținut o mențiune, respectiv premiul al III-lea.

♦ La faza județeană a Olimpiadei de Istorie, elevul Patrick Spitzer, din clasa a X-a D, pregătit de profesorul Horațiu Suciu, a obținut locul al II-lea.

Alina OLAR

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.