Prefectul cere polițiștilor și jandarmilor să fie cu ochii pe politicienii din județ

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Prefectul județului Timiș, Mihai Ritivoiu, a făcut apel la inspectoratele județene de poliție și jandarmi să vegheze ca, în perioada următoare, în care încep evenimentele dedicate sărbătorilor pascale și rugilor din județ, să nu fie încălcată legea electorală și politicienii să nu își facă cu acest prilej campanie. Ritivoiu a cerut , în ședința Colegiului Prefectural Timiș, ca oamenii legii să sancționeze orice abatere.

„Pe lângă rugi, sărbători pascale și tot ce urmează de aici, urmează și o campanie electorală, atipică, cu două tipuri de alegeri europarlamentare și locale, și îmi doresc să fiți atenți ca să nu existe în această perioadă încălcări ale legislației electorale. Este esențial să transmitem un mesaj că legislația electorală este respectată cu strictețe în Timiș și alegerile se vor desfășura în bună organizare și fără nici cea mai mică suspiciune”,

a spus Ritivoiu. În anul 2024, în România vor avea loc toate alegerile importante, inclusiv cele locale, parlamentare, prezidențiale și europarlamentare. Primele vor fi alegerile locale, care vor avea loc pe 9 iunie 2024, concomitent cu alegerile pentru Parlamentul European.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.