Povestea lugojeanului Valentin Căprariu, un fenomen al platformei TikTok, la nivel mondial. A adunat peste 3.3 milioane de abonați și 63.5 milioane de aprecieri

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

CANCAN prezintă povestea lugojeanului Valentin Căprariu, pe care îl cataloghează ca un fenomen al platformei TikTok, la nivel mondial. Românul impresionează în filmulețele sale cu „exagerările” duse într-o zonă a extravaganței opulente.

Spre exemplu, Valentin Căprariu a decis să servească prânzul la bordul unui avion privat. Publicul a rămas mască, însă și-a făcut inevitabil apariția întrebarea: „Ale cui sunt bogățiile din clipurile TikToker-ului român?”. Valentin Căprariu a răspuns acestei dileme, într-un episod CANCAN EXCLUSIV!

Povestea sa este una cât se poate de inspirațională. Valentin Căprariu este născut în Lugoj, dar a ales să trăiască în Italia de peste un deceniu. Inițial, acesta a plecat ca șofer pe TIR, meserie pe care a practicat-o 10 ani. În 2020, TikToker-ul s-a apucat serios de treabă pe o platformă pe care a considerat-o ușor puerilă la început.

De atunci și până la finele lui 2022, Valentin Căprariu a adunat peste 3.3 milioane de abonați și 63.5 milioane de aprecieri. Veniturile sunt pe măsură, românul având săptămâni cu peste 10.000 $ în cont.

„McLaren-ul galben pe care l-ați văzut în clipuri este al lui Călin Donca de la Brașov, e și prietenul meu, am fost să-l vizitez și am făcut niște clipuri. Vorbind despre recuzita din clipuri, avioane, elicoptere și așa mai departe, oamenii când te văd cu ceva, dacă te dai jos dintr-un Ferrari, oamenii cred că e al tău. Oamenii deja își fac o impresie, bună sau rea. În cazul meu, oamenii și-au făcut o impresie bună, că sunt un om bogat, am avioane, am elicoptere, am Lamborghini, am Ferrari. Dar poți să o iei și pe partea rea, pentru că oamenii în modul ăsta își fac și o impresie rea despre tine. În sensul că dacă te văd cu haina ruptă, zic că ești sărac. Nu este OK în cazul meu, pentru că eu ce am folosit, am folosit strict pentru clipuri avioane, elicoptere, mașini, doar pentru TikTok”, a spus lugojeanul Valentin Căprariu.

 Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.