Poşta Română dorește să achite pensiile înainte de Paști

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Compania Națională Poșta Română a început distribuirea pensiilor și face demersuri pentru a finaliza achitarea într-un interval cât mai scurt.

„Calendarul de distribuire a pensiilor este 1-15 aprilie, dar vom încerca să facem tot ce ne stă în putere ca banii să ajungă la toţi pensionarii, astfel încât toată lumea să aibă bani în casă înainte de sărbătorile pascale”,

a declarat Horia Grigorescu, directorul General al Poştei Române.

Toți factorii poștali sunt echipați corespunzător, cu măşti, mănuşi şi dezinfectant şi au fost reinstruiţi să evite interacţiunea în momentul în care ajung la ușile oamenilor. Aceștia vor respecta distanța de 2 metri față de beneficiarul drep-turilor sociale. Contravaloarea pensiei/man-datului se va preda, către beneficiar, pe cât posibil, în plic pe care vor fi înscrise datele beneficiarului.

Completarea cuponului se va face de către beneficiarul drepturilor sociale doar cu instrument de scris propriu. În cazul în care acestia nu au, va fi pus la dispoziție de către poștaș. Durata operațiunii nu va depăși 5 minute pentru un beneficiar.

Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.