Plata facturii pentru clienții fără certificat verde

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În contextul introducerii obligației publicului de a prezenta certificatul verde la intrarea în instituțiile publice, cei care doresc să plătească factura de apă la casieriile Aquatim, dar nu au certificatul verde, au mai multe opțiuni. Casieria de pe str. Oituz a fost amenajată astfel încât clienții să nu fie nevoiți să intre în incintă. Plata facturii se poate face și online pe site, prin transfer bancar sau serviciile de internet banking ale băncilor.

„În contextul introducerii obligației publicului de a prezenta certificatul verde la intrarea în instituțiile publice, Aquatim a luat măsuri pentru a-i servi și pe clienții care doresc să plătească factura de apă la casieriile societății, dar nu au certificatul. Mai precis, casieria de pe str. Oituz a fost amenajată astfel încât clienții care nu au certificat verde să poată achita facturile fără a fi nevoiți să intre în incinta casieriei”, spun reprezentanții Aquatim.

La celelalte casierii, de pe str. Treboniu Laurian și de pe str. Enric Baader și la Centrul Relații Clienți, accesul publicului este permis doar pe baza certificatului verde.

Plata facturii se poate face și online, de pe site-ul www.aquatim.ro, prin transfer bancar sau serviciile de internet banking ale băncilor partenere. Alte metode: prin serviciul Pay-Point din magazine, serviciul Westaco Express din benzinăriile OMV și la ghișeele băncilor partenere care permit accesul nelimitat pentru clienți.

„Clienții care doresc să obțină un aviz tehnic sau să depună actele pentru încheierea contractului pot să trimită documentațiile prin intermediul site-ului www.aquatim.ro. Pentru a face o sesizare, clienții pot apela numărul de Call-Center, 0356 914 sau pot folosi butonul «Sesizare problemă» de pe prima pagină a site-ului”, mai amintesc cei de la Aquatim.

Clienții pot suna la 0356 914 pentru a face o sesizare sau pentru a solicita diverse informații referitoare la activitatea Aquatim. Vechile numere de telefon alocate dispeceratului nu mai sunt disponibile.

 

Despre admin 6705 articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.