Piloţii unei curse către Barcelona, fortaţi să întoarcă avionul, după o criză severă de diaree a unui pasager

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Piloţii unei curse ce a decolat din Atlanta, cu destinaţia Barcelona, au fost nevoiţi să întoarcă aeronava pe aeroportul de decolare după ce s-au confruntat cu o problemă mai puţin obişnuită, informează DailyMail.

Avionul Airbus A350 aparţinând companiei Delta se afla deja deasupra Virginiei atunci când piloţii au luat legătura cu turnul de control şi au raportat o situaţie neobişnuită.  În înregistrările realizate din cabina piloţilor se aude clar despre ce problemă era vorba. „Este o problemă de risc biologic, avem un pasager care a avut diaree în tot avionul, trebuie să ne întoarcem”, a sunat informarea către turnul de control. Situaţia a fost extrem de deranjantă atât pentru pasageri, cât şi pentru membrii echipajului. „Partenerul meu a fost pe acel zbor!

A fost destul de rău. Trebuia să pășești cu grijă pe culoar, totul mirosea oribil”, a scris o tânără, ulterior, pe reţele de socializare. „Dezinfectantul cu parfum de vanilie făcea doar să miroase a rahat cu vanilie. După ce avionul a aterizat, a fost curățat temeinic. N-au plecat decât în jurul orei 2:30”, a scris o pasageră. Aeronava a fost aşteptată la sol de mai multe ambulanţe şi vehicule de intervenţie, iar pasagerul bolnav a fost transportat de urgenţă la spital.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.