Percheziții la Lugoj, Bethausen, Traian Vuia, Mănăştiur şi Coştei

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Polițiștii au descoperit țigări netimbrate, alcool, substanțe toxice, zeci de mii de euro și două arme în locuințele contrabandiștilor!

Percheziţiile au fost efectuate de poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Făget împreună cu poliţiştii Secţiei 10 Rurale Făget, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, pe raza municipiului Lugoj şi a comunelor Bethausen, Traian Vuia, Mănăştiur şi Coşteiu şi s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Poliţiei Oraşului Făget, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Descinderile au avut ca scop probarea activității infracționale a unor persoane bănuite că ar fi comercializat produse accizabile pe raza oraşului Făget şi a comunelor arondate şi pe raza municipiului Lugoj, respectiv țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului.

Activitățile desfășurate au vizat mai multe persoane, la sediul Poliţiei fiind conduşi doi bărbaţi de  35 și 50 de ani.

„În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit peste 37.500 de țigarete netimbrate, 467 de flacoane de erbicide, 10 litri de alcool, peste 12.000 de euro, 13.000 de lei şi 2 arme cu aer comprimat, care au fost ridicate în vederea confiscării. Mai multe persoane urmează a fi audiate în vederea documentării întregii activități infracționale, în cauză fiind dispusă extinderea cercetărilor cu privire la săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată, traficul de produse sau substanţe toxice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.