Percheziţii într-un dosar penal privind infracţiuni la regimul armelor, braconaj și contrabandă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Poliţiştii timișeni au efectuat 7 percheziţii pe raza judeţului Timiş, la domiciliile unor persoane bănuite de infracţiuni la regimul armelor și munițiilor, braconaj și contrabandă. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 8 arme, 841 de cartușe, 35 de alice, 14 litri de alcool și aproximativ 1 kg de cannabis.

La data de 20 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Poliției Municipiului Timișoara – Biroul de Investigații Criminale și Secțiile Rurale arondate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timiș, au efectuat 7 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni la regimul armelor, braconaj și contrabandă,  de pe raza județului Timiș.

Activitățile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj și contrabandă fapte ce ar fi fost comise pe raza județului Timiș și vizează 8 persoane cu vârste cuprinse între 25 și 45 de ani, presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunilor.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 8 arme (3 letale), 841 de cartușe cu glonț, 35 de alice, 14 litri de alcool și aproximativ 1 kg de cannabis.

4 persoane au fost conduse la sediul  poliției, pentru audieri, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La activități au participat peste 50 de polițiști cu 17 autospeciale, cu sprijinul S.A.S. Timiș și al Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod “Timișoara.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză. (A. P.)

Despre admin 6574 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.